Banner 980x90

Ziema būs – sagatavojies laikus!

demiurg
demiurg

Esi gatavs ziemai ar SIA “Demiurg” – iegādājies jumta drošības produktus jau laikus!

Lai arī pēc meteoroloģiskās statistikas datiem tieši oktobris ir mēnesis, kurā Latvijā ir novērojams pirmais sniegs, tomēr šogad oktobris mūs ir lutinājis ar salīdzinoši siltu un saulainu laiku. Bet neļausim sevi apmānīt – ziema būs, un, visticamāk, jau novembrī mēs sagaidīsim salu un sniegu, tādēļ ir pēdējais laiks, lai sagatavotu savas mājas jumtu zemām temperatūrām un lielam nokrišņu daudzumam.
Lielākoties māju īpašnieki aizmirst regulāri parūpēties par jumta tīrību, kas rezultējas ar nepieciešamību veikt jumta remontdarbus vai pat renovāciju. Lai pasargātu sevi no liekiem finansiālajiem tēriņiem, iesakām vismaz reizi gadā veikt jumta apkopi. Vislabākais laiks jumta ikgadējās apkopes veikšanai ir vēls rudens, kad kokiem ir nokritušas visas lapas. Apkopes laikā  jumta segums un notekas ir jāattīra no gružiem, zariem un lapām, kas ziemas laikā varētu aizturēt sniegu, kā arī nevajadzētu aizmirst par skursteņa, logu un lūku sagatavošanu ziemai.
Lai atvieglotu un padarītu ātrāku ikgadējo jumta apkopi, iesakām iegādāties speciālās jumta drošības sistēmas. Jumta drošības sistēmas padarīs drošāku ikgadējo jumta apkopi, atvieglojot piekļuvi jumtam un padarot drošāku pārvietošanos pa to, kā arī sniega barjeras novērsīs sniega nokrišanu uz jumta.

SIA “Demiurg” ir “Ruukki” oficiālais sadarbības partneris, tādējādi nodrošinot augstas kvalitātes skārda izstrādājumus ikvienam klientam. Pie mums var iegādāties jumtu drošības produktus plašā klāstā – jumtu kāpnes un laipas, kā arī sniega aiztures un cilvēku drošības barjeras. Veicam elementu izgatavošanu pēc klienta norādītajiem izmēriem, pasūtījumus izgatavojam operatīvi – 1 līdz 2 darba dienu laikā.

Sniega barjeras

 

Ziemā bieži vien var novērot, ka uz māju jumtiem ir uzkrājies bīstami daudz sniega un jumti ir pārklājušies ar biezu un smagu ledus slāni. Biezais sniega slānis apdraud gan jumta konstrukciju, gan mājas iedzīvotāju drošību. Ledus un sniega masa var krist jebkurā brīdī un radīt dzīvībai bīstamus ievainojumus cilvēkiem, kas tajā brīdī atrodas mājas tuvumā, sabojāt automašīnas, puķu dobes vai citus ēkas elementus. Visefektīvākais veids, kā nodrošināties pret šādiem nelaimes gadījumiem, ir uzstādīt savas mājas jumtam sniega aiztures barjeras. SIA “Demiurg” ražotās sniega barjeras ir  piemērotas uzstādīšanai uz visu veidu jumtiem, un tās pilda divas funkcijas – palīdz sniegam ātrāk nokust un nonākt lietus ūdens noteksistēmā, kā arī rūpējas par jumta konstrukciju un  ēkā un tās apkārtnē dzīvojošo cilvēku drošību. Visbiežāk sniega barjeras ierīko vietās, kur krītošais sniegs var apdraudēt iedzīvotāju veselību un pat dzīvību – virs ieejām ēkās, iebraucamajiem ceļiem, terasēm un garāžām.
Ja jums ir jautājumi par to, kādās vietās būtu jāuzstāda sniega barjera tieši jūsu īpašumā, SIA “Demiurg” konsultanti ar prieku jums palīdzēs, paskaidrojot sniega aiztures barjeru darbības pamatprincipus un palīdzot izvēlēties tieši jūsu īpašumam optimālāko barjeru izvietojumu. 

Maksimāli droša jumta apkope

 

Kā jau iepriekš minējām, jumta kalpošanas ilgums ir atkarīgs no tā, cik regulāri un kvalitatīvi ēkas īpašnieks veic jumta apkopes darbus. Ja ēkas īpašnieks vēlas saglabāt sava jumta funkcionalitāti pēc iespējas ilgāk, SIA “Demiurg” iesaka parūpēties par to, lai jumts ir aprīkots ar ērtu un kvalitatīvu piekļuves aprīkojumu, kas padarīs jumta apkopes darbus maksimāli drošus. Mēs saviem klientiem piedāvājam “Ruukki” ražotās jumtu drošības sistēmas, kas izceļas ar augstu kvalitāti un ilgu lietošanas termiņu. Mūsu piedāvājumā ir jumtu kāpnes, laipas un sniega barjeras, kas ļaus ikvienam mājas īpašniekam veikt jumta apkopes darbus, neradot draudus savai veselībai un dzīvībai.
Jumtu kāpnes ļaus ērti piekļuvi jumtam, kā arī pildīs drošības funkciju, jo tās būs iespējams izmantot situācijās, kad ir jāveic steidzama evakuācija. Savukārt laipas padarīs pārvietošanos pa jumta segumu maksimāli drošu, jo tās ir aprīkotas ar horizontālo drošības sliedi.
Visi “Ruukki” ražotie jumtu drošības elementi ne tikai pildīs piekļuves un drošības funkcijas, bet arī gaumīgi papildinās jūsu mājas vizuālo izskatu. Vairāk informācijas par jumta drošības sistēmām meklē https://www.demiurg.lv/. Pavadi mājsēdi lietderīgi un parūpējies par savas mājas un tās iedzīvotāju drošību, veicot jumta un notekcauruļu tīrīšanu, pirms ziemas sezona ir sākusies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)