Banner 980x90

Slimnīcā nogādāti pieci pārkarsuši cilvēki

Rīga, 20.jūl., LETA. Ceturtdien slimnīcā nogādāti pieci cilvēki ar karstuma ietekmi, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Minētie slimnīcā nogādātie cilvēki bijuši vecumā no 15 līdz 91 gadam. Viņu nonākšanu šādā stāvoklī veicinājusi nepietiekama šķidruma uzņemšana, kā arī ilgstoša atrašanās saulē un nevēdinātās telpās.

Mediķu aprūpē nonākuši arī četri kukaiņu sadzelti cilvēki, kuriem sākusies alerģiska reakcija. Latgalē 59 gadus vecam vīrietim kājā iedzēla lapsene vai bite, Vidzemē kādam četrus gadus vecam zēnam sejā iedzēla lapsene, Rīgā kādai 40 gadus vecai sievietei, kura atradās mājas pagalmā, lapsene iedzēla rokā, bet Latgalē kādai 45 gadus vecai sievietei, atrodoties dārzā, galvā iedzēla vairākas lapsenes.

Savukārt Zemgalē, darbojoties ar elektrisko zāģi, kāds 36 gadus vecs vīrietis traumējis roku. Viņš nogādāts slimnīcā ar zāģētu brūci plaukstā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēmuši 1030 izsaukumus, no kuriem 223 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)