Banner 980x90

Par cilvēka piekaušanu līdz nāvei Dagdā aizturēti trīs vīrieši

Rīga, 10.sept., LETA. Dagdā par kāda vīrieša piekaušanu līdz nāvei aizturēti trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

1960.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrasts kādā dzīvoklī. Krāslavas iecirknī ierosināts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, un sāktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Skaidrojot notikuma apstākļus, likumsargi tajā pašā dienā aizdomās par saistību ar minēto noziedzīgo nodarījumu aizturēja trīs vietējos iedzīvotājus - 1958., 1982. un 1991.gadā dzimušos vīriešus. Divi no viņiem jau iepriekš bija nonākuši likumsargu redzeslokā.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, visdrīzāk, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un viņa ciemiņiem bija izcēlies sadzīves rakstura konflikts, kas vēlāk pārtapis kautiņā. Konflikta laikā vīrietis bija smagi piekauts, un no gūtām traumām nomira notikuma vietā.

Pašlaik policijā turpinās izmeklēšana, tiek skaidrota šo vīriešu saistība ar noziedzīgo nodarījumu un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Policija atgādina, ka par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)