Banner 980x90

Par 371 00 eiro rekonstruēs Dagdas vidusskolas sporta laukumu

Rīga, 17.jūn., LETA. Dagdā ir sākta vidusskolas sporta laukuma pārbūve, kas izmaksās 371 145 eiro, aģentūra LETA uzzināja Dagdas novada pašvaldībā.

Būvdarbi tiek veikti, īstenojot Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektu "Veselīga dzīve - pirmie soļi radīt laimīgu nākotni". Projekts paredz Dagdas vidusskolas stadiona un Visaginas radošās mājas mācību telpu pārbūvi.

Dagdas novada pašvaldības kopējā finansējuma daļa projektā ir 371 145 eiro, no tiem 315 473 eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļi, bet 55 672 eiro - valsts līdzekļi.

Darbus objektā veic SIA "AD Būve".

Projekts paredz arī vairāku izglītojošo pasākumu rīkošana, tāpat projekta partneri kopīgi veiks pētījumu par veselīgu dzīvesveidu, lai noteiktu bērnu un jauniešu zināšanu līmeni par veselīgu dzīvesveidu un ekoloģiju. Informācija tiks apkopota, lai izstrādātu astoņas jaunas neformālās izglītības programmas lietuviešu un latviešu valodā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)