Banner 980x90

Latgales reģionālais karatē klubs "Satori" uzņem jaunus dalībniekus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Latgales reģionālais karatē klubs "Satori" uzņem jaunus dalībniekus. Klubu vada nopelniem bagātais treneris Igors Komars (melnā josta, 6 dans), un sertificēts treneris Oļegs Komars (melnā josta, 4 dans), pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā.

Klubs nodrošina individuālu pieeju katram bērnam, jautru un atraktīvu treniņu procesu, vispārēju bērnu attīstību, koriģējošo vingrošanu, kā arī vasaras nometnes bērniem. Tāpat audzēkņi var iziet jostu atestāciju piedalīties dažādu līmeņu sacensībās, uzlabot garīgo, fizisko stāvokli un palielināt izturību, atbrīvoties no liekā svara un ikdienas stresa.

Organizatoriskās sapulces notiks 14. un 16. septembrī plkst.18.00 Poļu skolas sporta zālē. Tālruņi uzziņām: 274 274 52 un 294 573 72. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)