Banner 980x90

Latgales iedzīvotājiem būs pieejami jauni radio un televīzijas raidījumi

Rīga, 13.jūn., LETA. Konkursā par raidījumu veidošanu 2019.gadā Latgales reģionālajos un vietējos plašsaziņas līdzekļos, kas raida televīzijas programmas uzvarēja Latgales Reģionālā televīzija (LRT) un televīzija "Dautkom", aģentūru LETA informēja Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP).

LRT konkursā uzvarēja, piedāvājot desmit raidījumu ciklu "Žik!", savukārt "Dautkom" - ar 15 raidījumu ciklu "Latgales pilsētu stāsti: nezināmais par zināmo".

Savukārt konkursā par raidījumu veidošanu 2019.gadā Latgales reģionālajos un vietējos plašsaziņas līdzekļos, kas raida radio programmas par uzvarētājiem atzīti radio "Ef Ei" ar raidījumu ciklu "Latgale - mūsu mājas" un "Divu krastu radio" ar raidījumu ciklu "Pie mums Latgalē (Pi Myusim Latgolā)".

Abu konkursu kopējais finansējums ir 71 144 eiro, kas piešķirti NEPLP sabiedrības saliedēšanas nacionālās identitātes un valsts valodas pozīcijas nostiprināšanas pasākumu īstenošanai 2019.gadā sabiedriskā pasūtījuma ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)