Banner 980x90

Krītot no augstuma, vīrietis Latgalē gūst smagas traumas

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Mediķu palīdzība trešdien, 10.februārī bijusi nepieciešama kādai ģimenei, tostarp zīdainītim, jo viņi saindējušies ar tvana gāzi, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kādā ar gāzi apkurināmā dzīvoklī pēkšņi veselības stāvoklis pasliktinājies septiņus mēnešus vecam zīdainītim, kurš kļuvis miegains, ļengans un bijis grūti pamodināms. Pēc brīža slikti palicis arī mātei - 29 gadus vecai sievietei, kā arī divus gadus vecam puisītim - viņi abi bijuši miegaini un ar samaņas zaudējumiem.

Cietušajiem sniegta palīdzība, un, ņemot vērā, ka visiem iemītniekiem bijušas līdzīgas pazīmes un mājvieta apkurināta ar gāzi, mediķi pieļauj, ka notikusi saindēšanās ar tvana gāzi. Visi cietušie nogādāti slimnīcās Rīgā.

Vakar divi bērni guvuši arī termiskus apdegumus - Zemgalē divus gadus veca meitenīte apgāzusi pieejamā vietā atstātu kafijas krūzi, bet Rīgas reģionā sešus gadus veca meitene uzgāzusi sev virsū trauku ar karstu ūdeni. Abi bērni guvuši vēdera un augšstilbu termiskus apdegumus.

Smagas traumas darba vietā guvis kāds 27 gadus vecs vīrietis Latgales reģionā. Viņš kritis no aptuveni trīs metru augstuma, gūstot galvas traumu, tostarp smadzeņu satricinājumu, mugurkaula traumu ar iespējamu skriemeļu bojājumu, kā arī krūškurvja traumu. Vīrietis vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ir saņemti 1299 izsaukumi, no tiem 195 saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)