Banner 980x90

Krāslavas novadā par 770 770 eiro sakārtos komercdarbībai nepieciešamo publisko infrastruktūru

Kraslava24.lv
Kraslava24.lv
Turpinot ielu un ceļu tīkla infrastruktūras sakārtošanu, no šī gada augusta līdz nākamā gada septembrim Krāslavas novadā par 770 770 eiro tiks sakārtota komercdarbībai nepieciešamā publiskā infrastruktūra.

Kā aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā, īstenojot projektu "Ceļu un citas nepieciešamās infrastruktūras nodrošināšana darbavietu radīšanai un privāto investīciju piesaistei Krāslavas novadā", līdz šī gada beigām tiks pārbūvēts Raiņa ielas posms, Vasarnīcu iela un pašvaldības ceļš Kalnieši-Stalti. Pārbūves darbus veiks SIA "Ošukalns", to kopējās izmaksas - 433 813 eiro.

Projekta mērķis ir komercdarbībai nepieciešamās publiskās infrastruktūras sakārtošana privāto investīciju apjoma pieaugumam un uzņēmējdarbības attīstībai, balstoties uz komersantu vajadzībām.

Projektā iekļautie ielu posmi ir pilsētas nozīmes publiskās ielas, kas nodrošina pilsētas vietējo satiksmi, piekļūšanu īpašumiem, uzņēmumiem un ražošanas zonām. Projektā iekļautais lauku ceļa posms nodrošina piekļūšanu daudzu fizisko personu un zemnieku saimniecību īpašumiem Kalniešu pagastā.

Veicot transporta infrastruktūras sakārtošanu ar uzņēmējdarbību saistītajā teritorijā, paaugstināsies privāto investīciju apjoms, kā arī tiks izveidotas jaunas darbvietas.

Paredzams, ka labumu no projekta darbībām gūs pieci uzņēmumi, kas apliecinājuši, ka izveidos 12 jaunas darbvietas un veiks vismaz 400 000 eiro ieguldījumus savu uzņēmumu attīstībā.

Projekta "Ceļu un citas nepieciešamās infrastruktūras nodrošināšana darbavietu radīšanai un privāto investīciju piesaistei Krāslavas novadā" plānotās kopējās attiecināmās izmaksas ir 770 771 eiro, tasi skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums - 655 155 eiro (85%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)