Banner 980x90

SIA "Nemo" reģistrējusi komercķīlu 285 000 eiro vērtībā

Krāslavas apģērbu ražotāja SIA "Nemo" jūnija sākumā reģistrējusi komercķīlu 285 000 eiro vērtībā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, līdzekļi paredzēti uzņēmuma attīstībai. Taču sīkāku informāciju par konkrētām iecerēm uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Inga Zemdega-Grāpe neatklāj, piebilstot, ka plašāka informācija varētu būt gaidāma uz rudens pusi.

Attiecībā uz pašreizējo situāciju uzņēmumā Zemdega-Grāpe atklāj, ka viss Krāslavā ražotais apģērbs lielākoties tiek eksportēts uz Skandināviju, kur šogad ir iegūti arī jauni klienti un pasūtījumi.

"Tirgū situācija ir tālu no ideālās. Staigājam pa plānu ledu, tāpēc jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem. Piemēram, lai arī Krievijas un Ukrainas eksporta apjomi sāk lēnām atdzīvoties, tomēr tie vēl ir niecīgi. Tāpēc viss eksports patlaban ir virzīts uz Skandināviju, mazi krikumi iet arī uz Kanādu," klāsta Zemdega-Grāpe.

Taču viņa piebilst, ka uzņēmums "Nemo" nesen esot sācis sadarbību ar Igaunijas apģērbu ražotājiem. "Šis virziens izskatās perspektīvs," atzīst Zemdega-Grāpe.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Nemo" pērn apgrozīja 1,46 miljonus eiro, kas ir iepriekšējā gada līmenī. Pērn uzņēmums cieta zaudējumus 23 582 eiro apmērā, kas ir ievērojami vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums cieta zaudējumus 1960 eiro apmērā.

SIA "Nemo" dibināta 1994.gada 12.janvārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 156 515 eiro. "Nemo" īpašnieki ir Zemdega-Grāpe - 80%, Ņina Kižlo - 10% un Viktors Moisejs - 10%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)