Banner 980x90

"Krāslavas nami" pērn iesnieguši tiesas prasības par 51 879 eiro parādu atgūšanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Šogad namu apsaimniekošanas un siltumenerģijas ražošanas uzņēmums SIA "Krāslavas nami" pastiprinās darbu ar parādniekiem, īpaša uzmanība tiks veltīta iepriekšējo periodu parādu atgūšanai. Jau pērn Krāslavas novada domei piederošais uzņēmums tiesā iesniedzis prasības par 51 879 eiro parādu atgūšanu, teikts uzņēmuma gada pārskatā. Šogad turpināsies arī dažādi remontdarbi uzņēmuma apsaimniekotajā dzīvojamajā fondā.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, ka uzņēmums pērn apgrozījis 2 106 849 eiro, kas ir par 4% mazāk nekā vēl gadu iepriekš. 2014.gadā SIA "Krāslavas nami" apgrozījums bija 2 202 506 eiro.

Kritusies arī uzņēmuma peļņa, tā bija attiecīgi 90 789 eiro un 200 478 eiro. 2015.gadā gūto peļņu uzņēmums novirzīs attīstībai.

SIA "Krāslavas nami" 2015.gadā veica elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamu māju kopīpašuma apsaimniekošanu Krāslavā. Saražotā elektroenerģija tika realizēta obligātā elektroenerģijas iepirkuma ietvaros, bet siltumenerģija - Krāslavas iedzīvotājiem un juridiskām personām. Dzīvojamo māju apsaimniekošanas jomā tika nodrošināta māju pārvaldīšana un veikti kārtējie uzturēšanas darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)