Banner 980x90

Piepildi sapni par veseliem zobiem un žilbinošu smaidu

"Dr. Apines zobārstniecības" speciālistu komanda ir pārliecināta, ka zobu ārstēšana var būt patīkams process, kurā pacients jūtas droši, ir sadzirdēts un saņem viskvalitatīvāko pakalpojumu komfortablā un mājīgā vidē. Pēc šādiem principiem ir veidots "Dr. Apines zobārstniecības" pakalpojumu klāsts, vide un klientu apkalpošanas standarti.

Klīnika veiksmīgi darbojas jau desmit gadus, kuru laikā vairums apmeklētāju kļuvuši par pastāvīgajiem klientiem, jo novērtē gan personāla profesionalitāti, gan klīnikas atmosfēru, gan speciālistu spēju atrast kontaktu ar jebkuru pacientu.

Klīnikas vērtības – tradīcijas, ģimeniskums un attīstība
"Dr. Apines zobārstniecības klīnikas" ikdienas darbs balstās uz vairākām pamatvērtībām. Pirmā no tām ir tradīcijas. Klīnikā strādā pieredzējuši speciālisti, kuru ģimenēs ārsta arods tiek turēts cieņā jau vairākās paaudzēs. Tāpēc klīniku var dēvēt arī par ģimenes uzņēmumu. Klīnikas vadošās zobārstes ir māte un meita – Līga Apine un Māra Valdmane. 

Otra pamatvērtība, uz kuras veidota šī klīnika, ir ģimeniskums, kas tiek iedzīvināts gan klīnikas vidē, gan ārsta un pacienta komunikācijā. Šeit strādājošajiem speciālistiem zobārstniecība ir sirdslieta, tāpēc katrs pacients tiek sagaidīts un pavadīts ar smaidu, bet lielākais gandarījums ir apmierināts klients, kurš ieguvis veselīgu un skaistu smaidu.

Attīstība ir vēl viens no "Dr. Apines klīnikas" stūrakmeņiem, jo, lai nodrošinātu augstas kvalitātes pakalpojumus, vienmēr ir jāattīstās, jāseko jaunākajām nozares tendencēm, jāizglītojas un jāpilnveidojas. Klīnikā tiek izmantotas jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas un iekārtas.

"Dr. Apines klīnikā" pieejamie pakalpojumi
Klīnikā vienuviet ir pieejami visi aktuālie zobārstniecības pakalpojumi visai ģimenei – sākot no profilaktiskām pārbaudēm līdz pat zobu estētikas uzlabošanai. Visus pakalpojumus nodrošina pieredzējuši un sertificēti zobārstniecības speciālisti, kuri strādā gan ar nozarē aktuālākajām metodēm, gan materiāliem un iekārtām.

Zobu pārbaude un konsultācijas
Profilaktiskas zobu pārbaudes ir pamatu pamats labai zobu veselībai, jo palīdz savlaicīgi konstatēt problēmas un tās laikus novērst, kamēr situācija vēl nav kļuvusi nopietna. Pārbaudes ieteicams veikt vismaz vienu reizi gadā, vislabāk divas reizes. Vizītes laikā zobārsts veic zobu apskati, uzklausa pacienta sūdzības, vajadzības gadījumā veic rentgenoloģisko izmeklēšanu un sastāda ārstēšanas plānu. Tāpat ir pieejamas arī citu speciālistu konsultācijas, piemēram,  protēzista vai implantologa.

Zobu labošana, ārstniecība un ekstrakcija
Klīnikā iespējams veikt visas nepieciešamās procedūras, kas saistītas ar zobu ārstēšanu, labošanu un arī ekstrakciju. Visas šīs procedūras notiek tikai ar augstākās kvalitātes materiāliem un aprīkojumu, kas ļauj iegūt profesionālu un estētisku rezultātu.

SOS zobārstniecība
Viens no iemesliem, kāpēc daudzi klienti par savu izvēlējušies tieši "Dr. Apines zobārstniecības klīniku", ir pakalpojums SOS zobārstniecība. Ne vienmēr zobu sāpes vai traumas var ieplānot, tas notiek pēkšņi, bet paciest šādu situāciju ilgstoši nav iespējams. Tāpēc klīnikā izveidots SOS pakalpojums, kura ietvaros akūtie pacienti tiek pieņemti jau tajā pašā vai nākamajā dienā.

Zobu higiēna
Arī zobu higiēna ir viena no profilaktiskajām procedūrām, kas palīdz ilgtermiņā uzturēt veselu mutes dobumu. Klīnikā tiek veikta zobu higiēna gan pieaugušajiem, gan bērniem. Zobu higiēnu ieteicams ieplānot pirms profilaktiskās vizītes pie zobārsta vai pirms zobu ārstniecības procesa uzsākšanas, jo tas atvieglos zobārsta darbu, atsedzot visas grūti pieejamās un pārredzamās vietas uz zobu virsmām.

Zobu implantēšana un protezēšana
"Dr. Apines zobārstniecības klīnikā" pieejami arī risinājumi zobu aizvietošanai un to estētikas uzlabošanai. Pieejami dažādi protezēšanas pakalpojumi un implantēšana. Zinoši speciālisti sniegs konsultāciju un ieteiks piemērotākos risinājumus, lai pacients varētu atgūt skaistu smaidu vai uzlabot to, ja nav apmierināts ar kādām iedzimtām vai dzīves laikā iegūtām nepilnībām.

Zobu balināšana
Vēl viena no estētiskajām zobārstniecības procedūrām, ko nodrošina klīnikā, ir zobu balināšana. Zobu balināšana klīnikā ir drošākais un efektīvākais veids, kā pāris stundu laikā iegūt pat par vairākiem toņiem baltākus zobus. "Dr. Apines klīnikā" zobu balināšana tiek veikta ar efektīvo un saudzīgo Philips Zoom! metodi. Tā ir efektīva un saudzīga jaunākās paaudzes zobu balināšanas sistēma, kurā tiek pielietota uzlabota UV gaismas lampa, kas aktivizē balinošo gelu.

Bērnu zobārstniecība
"Dr. Apines klīnika" ir zobārstniecība visai ģimenei, tāpēc īpaši padomāts arī par mazākajiem pacientiem, pielāgojot bērnu zobārstniecības pakalpojumus. Vide ir izveidota bērniem draudzīga un patīkama, bet ar bērniem strādājošie speciālisti ir īpaši iejūtīgi un saprotoši, kā arī spēj atrast kopīgu valodu ar katru mazo pacientu, neskatoties uz to, ka sākumā viņš var būt pavisam nobijies.

Kāpēc izvēlēties "Dr. Apines zobārstniecību"
Zobārstniecības pakalpojumi mūsdienās ir pieejami samērā plaši, katrā lielākā un mazākā pilsētā un pat ciemā ir kāda zobārstniecības klīnika, tāpēc pacientiem ir iespēja izdarīt savu izvēli. Kāpēc sev un savai ģimenei izvēlēties tieši "Dr. Apines zobārstniecības klīniku"? Tam ir vairāki iemesli!
• Patīkama un mājīga atmosfērā.
• Pieredzes bagāti, sertificēti zobārsti.
• Plašs pakalpojumu klāsts.
• Saprotamas cenas bez slēptām piemaksām.
• Tikai augstas kvalitātes materiāli un aprīkojums.
• Klīnika strādā arī sestdienās.
• Pieejams SOS pieraksts akūtiem gadījumiem.
• Atlaides un īpaši piedāvājumi pastāvīgajiem klientiem un ar Ģimenes karti.

Iespēja vizīti pieteikt tiešsaistē – mājaslapā https://www.apinesklinika.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)