Banner 980x90

Iekšlietu ministrija izsolīs četrus nekustamos īpašumus

Rīga, 25.jūn., LETA. Valdība šodien pieņēma lēmumu ļaut Iekšlietu ministrijai (IeM) pārdot četrus nekustamos īpašumus, jo tie neesot nepieciešami valsts pārvaldes funkciju īstenošanai.

IeM atsavinās četrus nekustamos īpašumus - "Kuļbovo" Piedrujas pagastā, Krāslavas novadā, īpašumu Graudu ielā 12, Kuldīgā, īpašumu Daigones ielā 16, Kandavā, un īpašumu Siena ielā 16 B, Krāslavā.

Nekustamais īpašums "Kuļbovo" sastāv no divām zemes vienībām 3,67 hektāru platībā un deviņām būvēm - noliktavām, atpūtas namiem, pirts, pagraba, dzīvojamās mājas, šķūņa un atejas. IeM skaidroja, ka nekustamā īpašuma objekta ekspluatācija uzsākta 1930.gadā, tomēr kopš 2007.gada tas vairs netiek ekspluatēts un ir sliktā tehniskā stāvoklī.

Nekustamais īpašums Kuldīgā sastāv no zemes vienības 0,3910 hektāru platībā un divām būvēm - ceļu policijas ēkas un garāžas. Īpašuma vērtībā noteikta 38 060 eiro.

Izsolīts tiks arī īpašums Kandavā, kas sastāv no zemes vienības 0,2966 hektāru platībā un sporta bāzes. Nekustamais īpašums atrodas īpaši aizsargājamā kultūrvēsturiskā teritorijā - Abavas ielejā.

Savukārt nekustamais īpašums Krāslavā sastāv no zemes vienības 0,4515 hektāru platībā, un tā kadastrālā vērtība uz 2019.gada 1.janvāri bija novērtēta kā 3838 eiro. Valsts nekustamais īpašums nav apbūvēts un nav iznomāts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)