Banner 980x90

7 dāvanas bērniem, kas ļaus izpriecāties un izkustēties

Dāvanas bērniem ne vienmēr jāizvēlas klasiskajā manierē – mantas, kas ietītas košos dāvanu papīros. Droši varat meklēt dāvanas bērniem arī dažādu izklaides pakalpojumu klāstā. Par šādām dāvanām bērni ļoti priecāsies, jo tās ļaus viņiem izmēģināt kaut ko jaunu, aktīvi un aizraujoši pavadīt laiku. Tas būs piedzīvojums, kas paliek atmiņā. 

Sadarbībā ar interneta veikalu "Lieliska Dāvana" apkopotas septiņas labas idejas aktīvām un aizraujošām dāvanām, ar ko iepriecināt bērnus jebkuros svētkos.

Jautra izklaide batutu parkā
Kuram bērnam gan nepatīk batuts! Tomēr reti kuram mājās tāds ir. Ja dzīvo dzīvoklī, tad diemžēl batutam vietas nav. Tas gan nenozīmē, ka nevar izlēkāties batutā līdz spēku izsīkumam. Ļoti piemērotas dāvanas bērniem, kuri ir aktīvi, kuriem patīk kustēties, ir došanās uz batutu parku. Batutu parks ir droša un interesanta teritorija, kur dažāda vecuma bērni no sirds var izpriecāties un izlēkāties. 

Tarzāna šķēršļu parks bērniem


Jau klasiska un iemīļota vieta, kur netālu no Rīgas nodrošināt bērnam daudzveidīgas aktivitātes un izklaides, ir Tarzāna šķēršļu parks Siguldā. Tur pieejamas daudzveidīgas atrakcijas ne tikai pieaugušajiem, bet īpaši padomāts arī par bērniem. Bērni var izmantot dažāda veida trases, kas atrodas virs zemes, pieejams batuts, rodeļi, mašīnītes. Pieejamas aktivitātes gan mazākiem, gan lielākiem bērniem. 

Izjāde ar poniju
Lieliska dāvana bērnam, kuram patīk dzīvnieki, būs izjāde ar poniju. Tas ir daudzu bērnu sapnis – sēdēt mazā zirdziņa mugurā, paglaudīt viņu. Varēsiet arī uzņemt par atmiņu skaistas fotogrāfijas. Jāšana sniedz ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī labvēlīgi ietekmē bērna veselību, uzlabo stāju, fizisko sagatavotību. Šāda dāvana var būt sākums lieliskai draudzībai ar zirgiem, kas vēlāk var arī pāraugt nopietnākā hobijā un pat sporta veidā.

Ledus laikmeta centra apmeklējums
Bērni ir zinātkāri, aizrautīgi un labprāt reizē ar izklaidi apgūst kaut ko jaunu. Lieliska vieta, kur to izdarīt, ir Ledus laikmeta centrs Igaunijā. Bērniem tur būs veicami dažādi uzdevumi, varēs veikt arheoloģiskos izrakumus, skatīties kinofilmas, iepazīstot Eiropu no ledus laikmeta līdz pat mūsdienām. Mazie zinātnieki un aktīvisti būs sajūsmā par šādu dāvanu.

Ūdens izklaides atrakciju parkā
Ūdens atrakciju parku apmeklējumi ir dāvanas bērniem, kas vienmēr tiek saņemtas ar sajūsmu. Ūdens atrakciju parki pieejami dažādās Latvijas pilsētās – katrai gaumei un ērtībām. Ūdens ļauj bērniem relaksēties, uz nebēdu iztrakoties visās piedāvātajās ūdens atrakcijās.

Brauciens ar elektrokartingu
Elektrokartings ir lielisks aktīvās izklaides veids, kas būs pa prātam gan mazākiem bērniem, gan pusaudžiem. Tā ir azartiska un izklaidējoša nodarbe, kas arī sniegs adrenalīnu. Elektrokartings īpaši iepriecinās puišus un mazos auto sacīkšu cienītājus. 

Bungu spēles nodarbība


Muzikālie instrumenti nav tās biežākās dāvanas bērniem, jo tās ir jāizvēlas ar lielu atbildību un arī saziņā ar vecākiem. Bet nekas netraucē uzdāvināt bērnam, piemēram, bungu nodarbību, ļaujot izmēģināt šo skaļo, bet bērniem tik vilinošo instrumentu. Bērns uzzinās bungu spēles pamatus, varēs pats visu izmēģināt. Vecākiem nav jāpērk bungas, lai apmierinātu bērna interesi, laba dāvana būs arī bungu spēles nodarbība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)