Banner 980x90

Valsts prezidents darba vizītē apmeklēs Dagdas novadu

Rīga, 13.aug., LETA. Rīt, 14.augustā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis darba vizītē apmeklēs Dagdas novadu, aģentūra LETA uzzināja Valsts prezidenta kancelejā.

Lai pārrunātu pašvaldībai aktuālos jautājumus, Vējonis tiksies ar Dagdas novada domes priekšsēdētāju Aivaru Trūli un novada domes deputātiem. Tāpat Vējonis klātienē iepazīsies ar divu zemnieku saimniecību "Eži" un "Celiņi darbību, vēros zirgu rikšotāju paraugdemonstrējumus, kā arī tiksies ar vietējiem jauniešiem iniciatīvu centrā "Parka rozes".

Darba vizītes noslēgumā Vējonis apmeklēs Dagdas novada muzeju "Andrupenes lauku sēta".

Kā ziņots, 14 un 15.augustā Vējonim kopā ar kundzi Ivetu Vējoni arī paredzēta dalība Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)