Banner 980x90

Vakar Krāslavā novērsta degvielas noplūde no avarējušas kravas automašīnas

Rīga, 2.febr., LETA. Vakar glābēji Krāslavā novērsuši degvielas noplūdi no avarējušas kravas automašīna, aģentūru LETA Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz negadījumu VUGD saņēma plkst.11.12. Krāslavā bija noticis ceļu satiksmes negadījums un no avarējušās kravas automašīnas noplūda dīzeļdegviela.

Glābēji notikuma vietā novērsa noplūdi, pārsūknēja 700 litrus dīzeļdegvielas no bojātās bākas uz mucām un, izmantojot absorbentu, savāca 100 litrus zemē noplūdušās degvielas.

Plkst.22.37 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 30 izsaukumus no kuriem deviņi bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 19 uz glābšanas darbiem. Divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, skaidas, elektrības vadi, matracis, vieglā automašīna, kravas automašīna, dārza mājas jumts, sodrēji divu ēku dūmvados un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)