Banner 980x90

Upenieks saglabās Krāslavas mēra amatu

Daugavpils, 5.jūn., LETA. Pašreizējais Krāslavas novada domes priekšsēdētājs un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) vietējā saraksta līderis Gunārs Upenieks (ZZS) visticamāk saglabās savu amatu arī jaunajā sasaukumā.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati, ZZS pašvaldību vēlēšanās Krāslavas novadā ir guvusi pārliecinošu uzvaru, iegūstot 76,62% vēlētāju atbalstu un 12 no 15 deputātu vietām Krāslavas novada domē.

"Saskaņa" ieguvusi 13,21% vēlētāju balsu un divas vietas pašvaldībā, bet apvienotais "Latgales partijas" un Latvijas Reģionu apvienības saraksts guvis 8,49% vēlētāju atbalstu un vienu vietu domē.

3.jūnija pašvaldību vēlēšanās Krāslavas novadā piedalījās 4583 jeb 38,56% vēlētāji.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās domē ar milzīgu pārsvaru iekļuva arī ZZS, kas ieguva 72,62% balsu, kas partijai nodrošināja 11 deputātu mandātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)