Banner 980x90

SIA "Mārtiņa riepas" - jaunas riepas, alumīnija diski, plašs riepu klāsts

Jaunas riepas ir daudz drošākas, ekonomiskākas un ilgtermiņā arī lētākas nekā lietotas. Jaunas riepas ilgtermiņā ir daudz izdevīgākas nekā lietotas, jo ar lietotas riepas ātrāk nodilst un tās būs jāiegādājas gandrīz katru sezonu.  

Jaunas riepas 

Jaunas riepas ir daudz drošākas, ekonomiskākas un ilgtermiņā arī lētākas nekā lietotas. Jaunas riepas ilgtermiņā ir daudz izdevīgākas nekā lietotas, jo lietotas riepas ātrāk nodilst un tās būs jāiegādājas gandrīz katru sezonu.

Iegādājoties jaunas riepas, tās kalpos vismaz trīs sezonas – iespējams pat ilgāk, tas atkarīgs no nobrauktajiem kilometriem. Jaunas riepas ir ne tikai izdevīgs darījums, bet arī tās garantēs drošību uz ceļa. Jaunām riepām protektora dziļums vienmēr būs vismaz 9 milimetri, veicinot saķeres kvalitāti, kalpošanas ilgumu un stabilitāti.

Uzņēmums  SIA "Mārtiņa riepas" piedāvā jaunas riepas gan ziemas, gan vasaras sezonai. Iegādājoties jaunas riepas, tiek garantēta drošība uz ceļa – ziemā, kad ceļi ir apledojuši, nevajadzētu riskēt un paļauties uz nokalpojušām riepām.

SIA "Mārtiņa riepas" servisā iespējams iegādāties vasaras un ziemas riepas plašā piedāvājuma klāstā. Uzņēmums tirgo Goodyear, Bridgestone, Dayton, Dunlop, Nokian, Pirelli, Hankook un citu zīmolu riepas. 

Lasiet vairāk: https://martinariepas.lv 

Alumīnija diski

Alumīnija diski parasti tiek izmantoti automašīnu un motociklu riepām. Tie pilda ne tikai dekoratīvu funkciju, bet arī  kalpo kā aizsardzības mehānisms riepām. Alumīnija diski – to lielākā priekšrocība ir tā, ka tie ir vieglāki, izturīgāki un tie tik viegli nedeformējas.

Tā kā šis auto dizaina elements ātri paliek nespodrs, tos ieteicams regulāri tīrīt, lai alumīnija diski pēc vairākām sezonām izskatītos tāpat, kā iegādes brīdī. Alumīnija diski - to dizains kalpo ne tikai automašīnas tēla kopskatā, bet arī tie palīdz sekmēt ātrāku bremžu atdzišanu, kā arī tie daudz vēlākā laika posmā pakļaujas korozijas ietekmei. 

Alumīnija diski no cita veida lietajiem diskiem atšķiras ar to, ka tie ir vieglāki par aptuveni 20 līdz 30 % - tas sekmē labākas ātruma uzņemšanas un bremzēšanas iespējas. Uzņēmums SIA "Mārtiņa riepas" piedāvā iegādāties lietos alumīnija diskus, kurus iespējams piemeklēt dažāda veida riepu modeļiem.

Alumīnija diski "Mārtiņa riepu" servisā tiks piemeklēti atbilstoši klienta vēlmēm un auto riepu izmēriem. 

Lasiet vairāk:https://martinariepas.lv/riepu-un-disku-remonts/disku-remonts/ 

Plašs riepu klāsts

Plašs riepu klāsts pieejams uzņēmumā SIA "Mārtiņa riepas", kas piedāvā bagātīga sortimenta riepas. Uzņēmuma piedāvājuma klāstā iespējams atrast Goodyear, Bridgestone, Dayton, Dunlop, Nokian, Pirelli, Hankook un citu zīmolu riepas.

Uzņēmuma servisā pieejams plašs riepu klāsts, kurā katrs atradīs savam auto nepieciešamās riepas ne tikai vasaras, bet arī ziemas sezonai. SIA "Mārtiņa riepas" servisa darbinieki ir savas jomas speciālisti ar vairāku gadu pieredzi, kas spēs ieteikt ne tikai labākās riepas, kādas pieejamas, bet arī palīdzēs tās uzstādīt.

Plašs riepu klāsts dod iespēju atrast jebkura veida un zīmola riepu – reizēm gadās, ka kāda no riepām nav vairs lietojama, taču klients vēlas, ka visas automašīnas riepas ir no  viena zīmola. Plašs riepu klāsts nodrošina iespēju atrast nepieciešamo riepu, kas aizvietos veco. 

Lasiet vairāk: https://martinariepas.lv/riepu-un-disku-remonts/riepu-montazabalansesana/ 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)