Banner 980x90

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Krāslavas novadā nodrošinās "Krāslavas nami"

Daugavpils, 3.aug., LETA. Krāslavas novada dome ar SIA "Krāslavas nami" uz septiņiem gadiem noslēgusi līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu novada administratīvajā teritorijā, aģentūru LETA informēja novada pašvaldībā.

Atkritumu apsaimniekošanu novada teritorijā "Krāslavas nami" sāks no šī gada 1.oktobra.

Atbilstoši Atkritumu apsaimniekošanas likuma nosacījumiem atkritumu radītājiem divu mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas ir jānoslēdz līgums ar sadzīves atkritumu apsaimniekotāju par atkritumu savākšanu.

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa no šī gada 1.oktobra Krāslavas novada administratīvajā teritorijā būs 98,28 eiro par vienu tonnu bez pievienotās vērtības nodokļa.

Patlaban atkritumu apsaimniekošanu Krāslavas novadā veic SIA "Dova" un tarifs ir 19,67 eiro par kubikmetru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)