Banner 980x90

Robežsargi Daugavā aptur plostu ar cigaretēm

Rīga, 3.apr., LETA. Robežsargi Daugavā apturējuši plostu ar kontrabandas cigaretēm, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Piedrujas robežapsardzības nodaļas amatpersonas Daugavā pamanīja plostu, kas, peldot pa upi, šķērsoja valsts robežu.

Izmantojot robežsardzes motorlaivu, Piedrujas pagastā Sloboda ciema apkaimē plosts apturēts. Plostu veidoja trīs, iepakotas melnā polietilēna plēvē, savā starpā savietotas kārbas. Tajās tika konstatētas 18 000 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par akcīzes preču aprites noteikumu pārkāpumu sākta administratīvā lietvedība. Izņemtā prece un administratīvās lietas materiāli nosūtīti pēc piekritības Valsts ieņēmumu dienestam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)