Banner 980x90

Robežsargi aizdomās par aptuveni pusmiljona cigarešu kontrabandu aiztur trīs vīriešus

Rīga, 18.janv., LETA. Robežsargi šonedēļ aizdomās par aptuveni pusmiljona cigarešu kontrabandu aizturējusi trīs vīriešus, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Robežsargi Krāslavas novadā apturēja kāda Latvijas pilsoņa vadītu automašīnu "Fiat". Transportlīdzekļa vadītājam nebija ne vadītāja apliecības, ne personu apliecinoša dokumenta. Arī pasažieris, Latvijas pilsonis, dokumentu, kas apliecinātu viņa identitāti uzrādīt nevarēja.

Atsekojot automašīnas atstātos riepu nospiedumus, turpat Indras pagastā, kādas viensētas pagalmā atrastas 20 plēvē ietītas kārbas, kurās atradās 199 600 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes marķējumu.

Savukārt citu cigarešu nelikumīgas pārvietošanas gadījumu robežsargi konstatēja Pededzes robežkontroles punktā, kurā kāds Latvijas pilsonis, slēpjot savas automašīnas kravas nodalījuma sienās, griestos un grīdā, Latvijā mēģināja nelikumīgi ievest 149 340 cigaretes "Bond" ar Kirgizstānas akcīzes markām, 150 000 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām un 29 580 cigaretes ar Krievijas akcīzes markām.

Abos gadījumos sākti kriminālprocesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)