Banner 980x90

Pelmeņu un saldētu pusfabrikātu ražotāja "Ariols" apgrozījums pērn pieauga 6,6%

Ludzas novada pelmeņu un saldētu pusfabrikātu ražotājs "Ariols" pagājušajā gadā strādāja ar 7,605 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,6% vairāk nekā gadu iepriekš.

Rīga, 20.aug., LETA. Ludzas novada pelmeņu un saldētu pusfabrikātu ražotājs "Ariols" pagājušajā gadā strādāja ar 7,605 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 46,4% un sasniedza 1,309 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmumam aizvadītais gads bija sekmīgs. Kompānijas apgrozījums vietējā tirgū aizvadītajā gadā samazinājās salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu par 407 275 eiro, bet kompānijas apgrozījums ārvalstu tirgos palielinājās par 880 634 eiro salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. "Ariols" vadības ziņojumā atzīmēts, ka uzņēmums aizvadītajā gadā veica pētniecības darbus un turpināja izstrādāt jaunus produktus, ko piedāvāja tirgū. Kompānija nākotnē pētniecības darbiem un attīstības pasākumiem plāno piesaistīt līdzekļus no Eiropas Savienības fondiem. Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka 2019.gadā tā iecerējusi turpināt savu darbību, sadarbojoties ar vietējiem izplatītājiem, kā arī nozīmīgu daļu saražotās produkcijas plāno realizēt ārvalstīs. "Ariols" 2017.gadā strādāja ar 7,13 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 21% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 43,9% un sasniedza 894 090 eiro. Kompānija "Ariols" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Irīna Locova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)