Banner 980x90

Pārbūvēs koncertdārzu "Pūt, vējiņi!", apbalvos policistus, tapis albums "Vidzemē man būt!"

Foto: LETA
Foto: LETA
Trešdien, 30.novembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Kučinskis: "Rail Baltica" stiprinās baltiešus kā pilnvērtīgus Eiropas iedzīvotājus

Eiropas standarta platuma dzelzceļa līnija "Rail Baltica" stiprinās baltiešus kā pilnvērtīgus Eiropas iedzīvotājus un veicinās Baltijas valstu pilnīgu integrāciju Eiropas loģistikas sistēmā, šodien konferencē "Projekta "Rail Baltica/Rail Baltic" progress 2016" uzsvēra Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Limbažos apbalvos labākos Vidzemes policistus

Ceturtdien, 1.decembrī, Limbažu kultūras namā notiks svinīgs pasākums, kurā apbalvos labākos Vidzemes reģiona pārvaldes policistus, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Valsts policijas Vidzemes regiona pārvalde. 

Limbazi24.lvLimbazi24.lv

Cēsis īsteno dabas aizsardzības pasākums Gaujas piekrastē

Cēsu novada pašvaldība šogad ar Latvijas vides aizsardzības fonda līdzfinansējumu no 30.jūnija līdz 15.novembrim īstenoja projektu "Dabas aizsardzības pasākumu ieviešana Gaujas piekrastē", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Izdots Liepājas kalendārs ar īpašiem uzdevumiem katram mēnesim

Klajā nācis Liepājas pilsētas kalendārs, kurā caur 12 jauno liepājnieku redzējumu un 12 pilsētas jomām un nozarēm tiek pavēstīts Liepājas pilsētas stāsts, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Stingrākas prasības bezdarbnieka pabalsta saņemšanai sāks darboties no aprīļa

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija šodien atbalstīja likumprojektu, kas paredz, ka iepriekš atbalstītās stingrākas prasības bezdarbnieka pabalsta saņemšanai sāks darboties tikai no aprīļa, aģentūru LETA informēja komisijas deputāts Andrejs Klementjevs (S).

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Nākamgad Rīgā sāks atsavināt "Rail Baltica" izbūvei nepieciešamos nekustamos īpašumus

2017.gadā Rīgā sāks atsavināt Eiropas standarta platuma dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" izbūvei nepieciešamos nekustamos īpašumus, šodien preses konferencē žurnālistus informēja "Eiropas dzelzceļa līniju" Attīstības un sadarbības departamenta direktors Agnis Driksna.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Tapis albums "Vidzemē man būt!"

Gaidot Latvijas valsts simtgadi, tapis foto albums "Vidzemē man būt!", kas atspoguļo dabas un kultūrvēsturiskās vides bagātību un daudzveidību.

Foto no videoFoto no video

Mikrouzņēmumu nodokļa likumu otrreizējai caurlūkošanai Saeimai varētu nodot atsevišķi no budžeta likuma

Pašlaik tiek izskatīta iespēja nodot otrreizējai caurlūkošanai tikai nozares likumu par mikrouzņēmumu nodokli. Taču netiek plānots nodot otrreizējai caurlūkošanai Saeimai nākamā gada budžetu vai vidējā termiņa budžeta ietvaru, aģentūrai LETA sacīja Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskā padomniece Kristīne Jaunzeme.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Latvijas finanšu iestāžu peļņa desmit mēnešos - 406,7 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad desmit mēnešos strādāja ar 406,7 miljonu eiro peļņu, kas ir par 14,1% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Liepājā sākti priekšdarbi koncertdārza "Pūt, vējiņi!" pārbūvei

Liepājā izsludināts iepirkuma konkurss par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību koncertdārza "Pūt, vējiņi!" pārbūvei, "Rietumu radio" informēja Liepājas būvvaldē.

Foto: LETAFoto: LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)