Banner 980x90

Par 0,85 miljoniem eiro pārbūvēts Krāslavas pils parka stadions

Jelgava, 13.jūl., LETA. Pabeigti Kraslavas pils parka stadiona pārbūves darbi, kas kopumā izmaksāja 0,85 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja AS "ReRe Grupa".

Īstenojot projektu, futbola laukumā ieklāts jauns zāliens, stadiona skrejceļam uzklāts mūsdienīgs un Eiropas standartiem atbilstošs gumijas segums, izveidoti vieglatlētikas disciplīnu sektori, veikta teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana un nožogošana, kā arī komunikāciju, elektrotīklu un videonovērošanas tīklu uzstādīšana. Uzbūvēta arī jauna trīs moduļu ēka spēļu tiesnešiem, atjaunoti stadiona teritorijā esošie soli un pa teritorijas perimetru ieklāts bruģis, izveidojot arī piebraucamo ceļu un gājēju ietves.

Krāslavas pils parka stadions tika rekonstruēts Eiropas Reģionālās attīstības fonda darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" projekta "Krāslavas novada izglītības iestāžu infrastruktūras sakārtošana un mācību vides uzlabošana Krāslavas Valsts ģimnāzijā un Krāslavas pamatskolā" īstenošanas gaitā. Stadiona pārbūve ir projekta pirmā aktivitāte, un būvniecības līguma summa ir 0,85 miljoni eiro.

Projekta mērķis ir izglītības infrastruktūras attīstība, mācību vides uzlabošana un jaunāko tehnoloģiju ieviešana kvalitatīvākai un uz kompetencēm balstītai mācību satura pilnveidošanai.

Stadiona atklāšanā pēc remontdarbiem piedalījās arī Krāslavā dzimusī Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)