Banner 980x90

Oriģinālas dāvanu idejas sievietei svētkos

Meklējot dāvanas sievietēm, mēs vienmēr vēlamies tās iepriecināt, ļaut sajusties mīlētām un lolotām. Sievietēm patīk dāvanas, kas ir skaistas un sirsnīgas, bet tajā pašā laikā arī noderīgas ikdienā. Tāpat, protams, viņām ir svarīgi sajust emocijas un labo nodomu, kas tiek nodots ar dāvanas palīdzību.

Šajā rakstā ir apkopotas vairākas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos un no sirds iepriecināt. Atbilstoši jubilāres gaumei un vajadzībai noteikti varēsi izvēlēties vismaz vienu piemērotu dāvanu.

Lai izdodas iepriecināt!

Mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem 


Lieliska dāvana, kas izcels sievietes skaistumu un ļaus viņai sajusties elegantai, ir rotaslietas ar Swarovski kristāliem. Tā ir lieliska dāvana sievietei svētkos tāpēc, ka rotaslietu kolekcija nekad nevar būt par plašu. Nela Gems ir latviešu zīmols, kas rada mirdzošas Swarovski rotaslietas, kas ir piemērotas gan svētkiem, gan arī ikdienai. 

Lai ļautu sievietei sajusties vēl īpašākai, iespējams izvēlēties Nela Gems personalizētās rotas ar medaljonu. Tas ir pieejams apaļa veida un sirds formā. Tāpat uz tā iespējams iegravēt sievietes iniciāli, pilno vārdu vai kādu īpaši nozīmīgu datumu.

Skaista un stilīga ūdens pudele veselībai 

Skaista, kvalitatīva un vienlīdz arī praktiska dāvana sievietei ir ilgtspējīga ūdens pudele. Tā viņas ikdienā kalpos gan par atgādinājumu dzert pietiekami daudz ūdens, gan arī par videi draudzīgāku ūdens patēriņa risinājumu. 

Aizstājot plastmasas ūdens pudeļu iegādi ikdienā, ievērojami tiek samazināts plastmasas vispārējais piesārņojums. Sievietei, kurai rūp praktiski veidi, kā saudzēt dabu, šī dāvana noteikti noderēs. Ilgtspējīga ūdens pudele ir ērti lietojama un nu jau daudz regulārāk sāk parādīties arī bezmaksas ūdens uzpildīšanas stacijas visā pilsētā. 

Gardas vakariņas viņas iecienītākajā restorānā 

Vakariņas restorānā var uzdāvināt ar kāda laba restorāna dāvanu karti vai arī ar jauka randiņa sarīkošanu. Šāda dāvana sevī ietver iespēju atklāt kādu jaunu restorānu, nodoties nesteidzīgām sarunām, atklāt jaunas garšas un izbaudīt gardu maltīti burvīgā atmosfērā. 

Vai arī vienmēr, protams, var sievieti aizvest uz viņas iecienītāko restorānu. Vai arī pasūtīt maltīti uz mājām vai doties brīvdabas piknikā. Romantiskas vakariņas restorānā jebkurā gadījumā ir dāvana, ko novērtētu sieviete, kurai ikdienā patīk gatavot un nogaršot dažādu kultūru virtuvi. Tas ir lielisks vakara sākums vai veids, kā noslēgt svinību dienu.

Romantiskas brīvdienas divatā 

Reizēm vislabākā dāvana sievietei ir romantiska atpūta divatā ar savu mīļoto cilvēku. Tā ir dāvana, ko saņemt no sava mīļotā vīrieša ir ļoti patīkami. Tas ir romantisks mīlestības apliecinājums, jo attiecību pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks kopā.

Tikpat patīkami ir šādu dāvanu saņemt arī no draugiem vai ģimenes. Tas tikai parāda to, ka viņi atbalsta sievietes attiecības un vēlas, lai pāris kopā pavadītu kvalitatīvu laiku. Izvēlēties kādu atpūtas piedāvājumu ar SPA iespējām ir veids, kā izrauties no ikdienas steigas, uzlabot savstarpējās attiecības un kopā iegūt pilnvērtīgu atpūtu. Sieviete to noteikti novērtēs!

Saulriets vai saullēkts uz SUP dēļa 

Aktīvās atpūtas cienītājai un piedzīvojumu meklētājai lieliska dāvanas izvēle varētu būt izbrauciens uz SUP dēļa. To var baudīt dažādās vietās – upēs, dīķos, jūrā, taču vislabāk iesakām aizbraukt uz purvu. Tur sagaidīt saulrietu vai saullēktu ir īpaši maģiski.

Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija. Ja paveicas, no purva ezera tiek izvilināta neliela dūmaku, kas rada sajūtu, ka esi nonācis kādā pasaku zemē. Saullēkts purvā uz SUP ir fantastiskām emocijām bagāts piedzīvojums, ko izbaudīt divatā. Celšanās agri no rīta noteikti būs tā vērta.

Interesanta meistarklase 

Radošie kursi un dažādas meistarklases paliek arvien populārākas, jo tas ir veids, kā iepazīt jaunus cilvēkus un atklāt jaunas prasmes. Meistarklases sievietēm ir lieliska dāvana, kas patiks radošai sievietei. 

Ja viņa nebaidās izmēģināt ko jaunu un atklāt sevī līdz šim nezināmus talantus, tad kādas meistarklases apmeklējums viņai noteikti liksies kā vērtīga pieredze. Meistarklases ir lielisks veids, kā uzlabot savas kulinārijas prasmes, iemācīties uzšūt sev jaunu kleitu, izmēģināt spējas zīmēšanā un gleznošanā, dekupāžā vai arī kaligrāfijā. Iespēju ir tik daudz!

Noderīgs gadžets aktīvai ikdienai 

Ja sieviete savu ikdienu pavada aktīvi, tad labs veids, kā viņu iepriecināt, ir parādīt savu atbalstu pret viņas dzīvesveidu. Viņas svētkos uzdāvini viņai kādu foršu sporta vai veselīgas ikdienas gadžetu.

Tas var būt jogas paklājs, sporta apģērbs, sporta pulkstenis utt. Piemēram, sporta pulkstenis ir ļoti noderīgs gan profesionāliem sportistiem, gan arī tiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves vispārējo kvalitāti. Ar tādām funkcijām kā GPS, soļu skaitītāju, sirds ritma un pulsa mērītāju, stresa līmeņa noteicēju un daudzām citām noderīgām funkcijām iespējams iegūt precīzu pārskatu par savas aktivitātes līmeni ikdienā.

Dāvanu karte labā skaistumkopšanas salonā  

Laba dāvana ir skaistumkopšanas salona, kas rūpējas par sievietes izskatu un iekšējo labsajūtu, apmeklējums. Steigas pilnajā ikdienā ne katrai sievietei pietiek brīva laika, ko veltīt mierpilnai pastaigai pa parku vai uz nedēļas nogali izbraukt ārpus pilsētas. 

Šādā gadījumā lieliska izvēle ir skaistumkopšanas salons, kas vien pāris stundu laikā sievieti ne vien sapucēs, bet arī ļaus viņai justies enerģijas pilnai.

Lai skaisti svētki!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)