Banner 980x90

Nakts būs dzestra; Līgo dienā gaidāms sauss un daudzviet saulains laiks

Rīga, 22.jūn., LETA. Naktī uz piektdienu Latvijā mākoņi daļēji segs debesis, būtiski nokrišņi vairs nav gaidāmi, dažviet - galvenokārt valsts rietumos un dienvidos - veidosies migla.

Vējš kļūs lēns, daudzviet iestāsies bezvējš. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4..+10 grādiem.

Līgo dienā nokrišņi netiek prognozēti, saule mīsies ar mākoņiem. Daudzviet jūras tuvumā, arī galvaspilsētā un tās apkaimē debesis kļūs skaidras.

Pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļaustrumu un ziemeļrietumu vējam, maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +16..+18 grādiem valsts ziemeļos un Rīgas līča piekrastē līdz +20..+22 grādiem valsts dienvidu daļā.

Rīgā Līgo dienā izklīdīs mākoņi un spīdēs saule. Naktī pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra būs aptuveni +10 grādu. Dienā ziemeļu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 11 metriem sekundē, maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +16 grādiem jūras tuvumā līdz +19 grādiem pilsētas dienvidos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)