Banner 980x90

Nākamnedēļ Krāslavā norisināsies pilsētas svētku pasākumi

Daugavpils, 10.jūl., LETA. Nākamnedēļ, no 20.jūlija līdz 22.jūlijam, Krāslavā norisināsies pilsētas svētku pasākumi, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Ceturtdiena, 20.jūlijā, plkst.17 pilsētas svētku pasākumus ievadīs mākslinieka Osvalda Zvejsalnieka albuma "Krāslava mūža garumā" atvēršanas svētki un gleznu izstādes atklāšana Krāslavas kultūras namā.

21.jūlijā plkst.16 Raiņa ielā 25 paredzēta Krāslavas peldbaseina atklāšana. Stundu vēlāk parka estrādē sāksies Betsafe Spēkavīru čempionāts - Strongatlons, bet plkst.19 Krāslavas kultūras namā - radošās apvienības "Labā kompānija" laikmetīgās dejas izrāde "Pieturpunkti".

Krāslavas pilsētas svētku vērienīgākie pasākumi norisināsies sestdien, 22.jūlijā. Tos plkst.7 ievadīs makšķerēšanas sacensības "Krāslavas kauss 2017". Stundu vēlāk Ostas un M.Tirgus ielās darbu sāks amatnieku un mājražotāju tirdziņš. No plkst.10 darbosies bērnu pilsētiņa Gr.Plāteru ielā un norisināsies sporta tūrisma aktivitātes pils parkā.

18.novembra laukumā plkst.10 sāksies pašdarbības kolektīvu koncerts un tiks dots starts nūjotāju pārgājienam. Desmit minūtes vēlāk startēs velotūre "Krāslavas loki", bet 11.30 notiks balvu izloze velotūres dalībniekiem un nūjotājiem. Motošovā plkst.16 varēs vērot motociklistu trikus un motobraucēju veiklību.

Dīķu ielā plkst.13 sāksies zirgu sētas "Klajumi" figurālās jāšanas priekšnesums. Laukumā pie veikala "Beta" plkst.12 norisināsies "Ghetto Games" basketbola sacensības 3x3. Varavīksnes stadionā plkst.16 notiks "Kraslava Games" futbols sacensības 3x3, bet 17 pie Zirga un Persteņa ezeriem – volejbola sacensības 2x2.

Krāslavas Vēstures un mākslas muzejā būs apskatāma ekspozīcijas "Pieci airi", "Grāfa Plātera notāra kabinets", izstāde no muzeja krājuma "Tēlniecei Vandai Zēvaldei - 95" un izstāde "Krāslavas Sv.Ludvika Romas katoļu baznīcai - 250". Plkst.16 muzeja vasaras izstāžu zālē Gr.Plāteru ielā 10 tiks atklāta mākslinieces Daigas Lapsas jubilejas izstāde "Starp zemi un debesīm".

Pils dārzā plkst.17 sāksies Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls - Gurķu svētki kopā ar LTV1 šova "Īstās latvju saimnieces" dalībniecēm. Savukārt Parka estrādē plkst.20 sāksies Svētku lielkoncerts ar pašdarbības kolektīvu no Krāslavas un Aizkraukles novadiem un Aijas Andrejevas ar pavadošo grupu "Wild Detroit Gang" piedalīšanos, kam sekos svētku uguņošana un zaļumballe kopā ar grupu "Ginc un es".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)