Banner 980x90

"Latvijas tālrunis" uzsāk sadarbību ar portālu latgaleslaiks.lv

Šonedēļ sadarbību uzsāk uzņēmums "Latvijas tālrunis" un portāls latgaleslaiks.lv. Sadarbības ietvaros portālā integrēts pilseta24.lv uzņēmumu katalogs, kas uzlabos sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī ļaus ērti un operatīvi iegūt vajadzīgo informāciju.

Šonedēļ sadarbību uzsāk uzņēmums "Latvijas tālrunis" un portāls latgaleslaiks.lv. Sadarbības ietvaros portālā integrēts pilseta24.lv uzņēmumu katalogs, kas uzlabos sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī ļaus ērti un operatīvi iegūt vajadzīgo informāciju.

SIA "Latvijas Tālrunis" valdes priekšsēdētājs Aigars Lazdāns:

Strādājot ar Latgales uzņēmumiem saistībā ar reģionālo informācijas portālu tīklu pilseta24.lv, secinājām, ka Latgalē populārs medijs ir "Latgales laiks".  Sapratām, ka mums ir spēcīga uzņēmēju datubāze – katalogs, savukārt latgaleslaiks.lv  stiprā puse ir tieši ziņas un komunikācija. Nolēmām satikties un veidot sadarbību. Mūsu vērtības sakrīt, jo saprotam, ka mūsdienās interneta resursi ir sadrumstaloti un, lai cilvēkam būtu vieglāk orientēties interneta vidē un ātrāk atrast sev nepieciešamo informāciju, ir jāsanāk kopā un jāsadarbojas. Tā arī tapa šī sadarbība – integrējām pilseta24.lv uzņēmumu katalogu portālā latgaleslaiks.lv un ceram, ka tas palīdzēs iedzīvotājiem, meklējot informāciju ikdienā. Uzņēmējiem, savukārt, būs iespēja veiksmīgāk rast sadarbības partnerus, kā arī informēt potenciālos un esošos klientus par saviem pakalpojumiem un produktiem.

Integrētais pilseta24.lv katalogs portālā latgaleslaiks.lv sniegs iespēju iedzīvotājiem un uzņēmējiem atrast sev nepieciešamo informāciju par Latgales uzņēmumiem Daugavpilī, Krāslavā, Preiļos un Līvānos.

SIA ’’Latgales Laiks’’  redaktore Inese Minova :

Realizētā Valsts Kultūrkapitāla fonda projektu programmas ietvaros no piešķirtajiem finansu līdzekļiem mēs atjaunojām savu mājas lapu http://www.latgaleslaiks.lv. Tagad tā ir viegli pārskatāma, satur plašu ziņu klāstu un citu noderīgu informāciju. Turklāt pastāv arī mobilā versija, kas vieglāk piesaista un integrē tieši jauniešus. Noslēgtais sadarbības līgums ar SIA "Latvijas Tālrunis" ļauj integrēt mājaslapā spēcīgu uzņēmēju datubāzi – katalogu pilseta24.lv. Tā ir vēl viena būtiska priekšrocība, ko mēs piedāvājam saviem lasītājiem.
Laikrakstus "Latgales Laiks" un "Латгалес Лайкс" lasa Daugavpils, Ilūkstes, Krāslavas, Līvānu, Preiļu, Dagdas, Aglonas novados un pilsētās, kā arī ārpus Latgales reģiona. 25 gadu garumā laikraksts divreiz nedēļā nonāk pie saviem lasītājiem, sniedzot viņiem nepieciešamo informāciju.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)