Banner 980x90

Latvijas prokrieviskie aktīvisti iesniedz Žirinovskim priekšlikumus Latvijas jauniešu mudināšanai doties uz Krieviju

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Savulaik no "Saskaņas" izslēgtais Marats Kasems, kurš tagad pārstāv Jāņa Kuzina partiju "Par neatkarīgu Latviju", piedalījies Krievijas Valsts domes Tautiešu lietu komitejas sēdē un iesniedzis Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas līderim Vladimiram Žirinovskim priekšlikumus, lai mudinātu Latvijas jauniešus doties uz Krieviju.

Kuzins paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem klāsta, ka Kasems ar Žirinovski pārrunājis situāciju Latvijā, kā arī partijas priekšlikumu iespējamo virzību Krievijas Valsts domē.

Minētajā komitejas plenārsēdē piedalījās arī par Krievijas tautiešu politikas atbalstītāju sauktais Aleksandrs Gapoņenko, Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka (LKS), kā arī vēl citi pārstāvji no Latvijas, liecina Kuzina sniegtā informācija.

Kasems no "Saskaņas" tika izslēgts pēc tam, kad sociālajos tīklos un citos interneta portālos plašu ievērību piesaistīja video, kurā viņš redzams, gānoties par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem. Pašvaldību vēlēšanu kandidāts Salaspilī Kasems pēc neveiksmes vēlēšanās tika veltījis lamuvārdus un lāstus gan politiskajiem konkurentiem, gan arī vēlētājiem. Tas notika 2013.gadā.

Kuzina paziņojumam pievienots arī dokuments, ko Kasems esot nodevis Žirinovskim. Tajā pausts, ka daudzi jaunieši brauc prom no Latvijas, lai mācītos un strādātu, bet bieži vien viņi dodas uz Eiropas Savienības valstīm, nevis Krieviju, tāpēc esot nepieciešams izveidot stratēģisku programmu, kas mudinātu šos jauniešus doties uz Krieviju. Tāpat vajagot veidot "tautiešu kartes", ko izsniegtu arī Latgales iedzīvotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)