Banner 980x90

Kustība "Par!" vēlas veidot reģionālās nodaļas

Rīga, 14.jūn., LETA. Kustība "Par!" vēlas veidot partijas reģionālās nodaļas, tāpēc rīt, 15.jūnijā, paredzētajā kongresā tiks lemts par politiskās organizācijas statūtu grozījumiem.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja kustības valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts, ņemot vērā aktivitāti reģionos, kongresā tiks lemts par reģionālo pārstāvniecību veidošanu. Tādas sākotnēji varētu tikt izveidotas Valmierā un Liepājā. Reģionālo nodaļu turpmāka veidošana atkarīga no partijas biedru aktivitātes.

Kongresā plānots ievēlēt jaunu partijas valdi. Pavļuts pastāstīja, ka līdz šim valdes amatiem pieteikušies vairāk nekā desmit cilvēki, līdz ar to būšot nodrošināta konkurence. Pavļuts arī atkārtoti pieteicies darbam kustības valdē.

Kongress notiks sestdien, 15.jūnijā, plkst.11 koncertzālē "Tu jau zini kur", Rīgā. Pasākumā tiks vēlēta jauna valde, pārskata padome, vērtēta partijas darbība un veikti grozījumi politiskā spēka statūtos.

Kongresā kustības biedrus uzrunās Pavļuts un partijas partneri no apvienības "Attīstībai/Par!" partijām "Latvijas attīstībai" un "Izaugsme". Ziņojumus sniegs Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs un pārstāvji no partijas vadības, "Attīstībai/Par!" Saeimas frakcijas un Ministru kabineta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)