Banner 980x90

Krāslavas Romas katoļu baznīcā notiks Ziemassvētku koncerts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas Mūzikas akadēmijas un Daugavpils Mūzikas vidusskolas pedagogi un studenti šī gada 8.decembrī plkst.16.00 Krāslavas Romas katoļu baznīcā aicina uz Ziemassvētku koncertu, pilsētas informācijas portālam Kraslava24.lv pavēstīja Krāslavas Mūzikas skolas direktore Olga Grecka.

Pie ērģelēm būs Mūzikas akadēmijas ērģelniece Larisa Bulava, savukārt koncertu atklās Krāslavas Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi.

Grecka atgādina, ka Ziemassvētki ir gaismas atgriešanās, pārdomu un mīlestības laiks, ar tiem saistīta arī noskaņām bagātā mūzikas pasaule. Dažādu laiku komponisti ir pievērsušies Ziemassvētku tematikai un veltījuši svētās nakts notikumiem saviļņojošas mūzikas lappuses.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)