Banner 980x90

Krāslavas Poļu pamatskolā mācīsies nepilns pussimts audzēkņu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Grāfu Plāteru vārdā nosaukto Krāslavas Poļu pamatskolu šajā mācību gadā apmeklēs nepilns pussimts audzēkņu, aģentūrai LETA pastāstīja Krāslavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja Lidija Miglāne.

Precīzs mācību iestādes audzēkņu skaits varētu kļūt zināms pēc sestdienas, 20.augusta.

Krāslavas Poļu pamatskolas darbība šajā mācību gadā tiek saglabāta, pateicoties Polijas valsts atbalstam, kas minētajām vajadzībām piešķīrusi 27 000 eiro.

Tā kā skolēnu skaits mācību iestādē ir visai mazs, jau šī gada nogalē paredzēts atkārtoti skaitīt jautājumu par grāfu Plāteru vārdā nosauktās Krāslavas Poļu pamatskolas finansēšanu un turpmāko likteni, skaidroja Miglāne.

Jau vēstīts, ka februāra beigās audiences laikā pie Polijas vēstnieces Latvijā Evas Dembskas Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks (ZZS) parakstīja sadarbības līgumu par Krāslavas Poļu pamatskolas funkcionēšanu un attīstību.

Sadarbības līgumā paredzētais finansiālais atbalsts ļaus skolai turpināt darbu šajā mācību gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)