Banner 980x90

Krāslavas novadā turpinās ielu un ceļu tīkla infrastruktūras sakārtošanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv
2014.-2020.gada plānošanas periodā Krāslavas novadā tiks turpināts iesāktais darbs ielu un ceļu infrastruktūras sakārtošanas jomā, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā.

Plānotā projekta "Ceļu un citas nepieciešamās infrastruktūras nodrošināšana darbavietu radīšanai un privāto investīciju piesaistei Krāslavas novadā" ietvaros līdz 2016.gada beigām tiks veikta Raiņa ielas posma, Vasarnīcu ielas un pašvaldības ceļa "Kalnieši – Stalti" pārbūve. Pārbūves darbus veic SIA "Ošukalns" un to kopējās izmaksas sastāda 433 812,52 eiro.

Projekta mērķis ir komercdarbībai nepieciešamās publiskās infrastruktūras sakārtošana privāto investīciju apjoma pieaugumam un uzņēmējdarbības attīstībai, balstoties uz komersantu vajadzībām. Projektā iekļautie ielu posmi ir pilsētas nozīmes publiskās ielas, kas nodrošina pilsētas vietējo satiksmi, piekļūšanu īpašumiem, uzņēmumiem un ražošanas zonām. Projektā iekļautais lauku ceļa posms nodrošina piekļūšanu pie daudzu fizisko personu un zemnieku saimniecību īpašumiem Kalniešu pagastā. Tiek paredzēts, ka veicot transporta infrastruktūras sakārtošanu ar uzņēmējdarbību saistītajā teritorijā, paaugstināsies privāto investīciju apjoms, kā arī tiks izveidotas jaunas darbavietas.

Tiek paredzēts, ka labumu no projekta darbībām gūs pieci uzņēmumi, kas apliecinājuši, ka tie izveidos 12 jaunās darbavietas un veiks ieguldījumus savu uzņēmumu attīstībai vismaz 400 000,00 eiro apmērā.

Projekta realizācija ir plānota no 2016.gada augusta līdz 2017.gada septembrim.

Projekta plānotas kopējās attiecināmās izmaksas sastāda 770 770,59 eiro, tai skaitā, Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums 655 155,00 eiro (85%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)