Banner 980x90

Krāslavas novadā šorīt ugunsgrēkā bojā gājis vīrietis

Rīga, 21.dec., LETA. Šorīt Krāslavas novadā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz Krāslavas novada Izvaltas pagastu saņemts ap plkst.7.11. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka no divstāvu ķieģeļu dzīvojamās ēkas nāk dūmi. Mājā dega dīvāns un siena desmit kvadrātmetru platībā.

No piedūmotās ēkas tika izglābta aptuveni 75 gadus veca sieviete, bet aptuveni 54 gadus vecs vīrietis ugunsgrēkā gāja bojā.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks šorīt izcēlās Lielvārdes novada Lēdmanes pagastā, kur apmēram 600 kvadrātmetru platībā dega angāra tipa ēka. Izsaukums tika saņemts ap plkst.6, ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.7.43, taču vēl patlaban turpinās tā likvidācija.

Vakar ugunsgrēkā cietis arī ugunsdzēsējs. Salaspilī, Meldru ielā, ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva dzīvojamā mājā. Ierodoties ugunsdzēsējiem, ēkas jumts dega ar atklātu liesmu 150 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbu laikā cieta ugunsdzēsējs, kurš gan pēc mediķu apskates darbu varēja turpināt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)