Banner 980x90

Krāslavas novada skolotājas piedalās neformālās izglītības apmācībās par komandas darbu

Publicitātes foto/ Foto: Kraslava.lv
Publicitātes foto/ Foto: Kraslava.lv

No trešdienas, 24.februāra līdz piektdienai, 26.februārim Rēzeknes novada atpūtas kompleksā "Ezerkrasti" notika Latgales reģiona neformālās izglītības apmācības par komandas darbu, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā. 

Apmācību mērķis bija veicināt izpratni par komandas vadības būtību, lai efektīvāk palīdzētu organizēt ideju un mērķu sasniegšanu. Apmācības notika pilnas 3 dienas.

Pasākuma Krāslavas novadu pārstāvēja Krāslavas pamatskolas skolotāja Jeļena Japiņa, biedrības "Pīlādzītis klubs" pārstāve Jeļena Vorošilova, Indras pamatskolas skolotāja un biedrības "Skola ar nākotni" pārstāve Vija Sjadro kā arī Indras mākslas skolas direktore un biedrības "Stāvēt aizliegts" priekšsēdētāja Ērika Zarovska.

Apmācību uzdevumi bija noskaidrot komandas attīstības fāzes, apzināt līdera jeb grupas vadītāja lomu šajā procesā, izprast komandu dažādību, izzināt vajadzības komandā un komunikācijas stilus, strādāt ar līdera un grupas atbildību.

Uz apmācībām bija aicināti dalībnieki, kuriem ir praktiska pieredze darbā ar jauniešiem, kuri pārstāv organizāciju vai institūciju, kas ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas apgūt jaunas pieejas un metodes darbam ar jaunatni, kā arī pilnveidot savas komandas vadības prasmes.

Izvērtējot pasākumu, tā dalībnieki dalījās iespaidos par seminārā iegūto - jaunām zināšanām un prasmēm, kas var noderēt dažādās dzīves situācijās. Visi dalībnieki atzīmēja vērtīgi pavadīto laiku. Bija iespēja iepazīties ar aktīviem un radošiem Latgales cilvēkiem.

Apmācības organizēja un finansēja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrību "Latvijas Lauku forums" (JSPA reģionālais sadarbības partneris Latgales reģionā) Latvijas un Šveices sadarbības programmas "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" ietvaros. Tās vadīja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras eksperti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)