Banner 980x90

Krāslavas novadā izsola bijušo Kalniešu pamatskolas ēku

Daugavpils, 16.febr., LETA. Krāslavas novada dome mutiskā izsolē plāno pārdot tai piederošo nekustamo īpašumu "Skolas", aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Kalniešu pagasta Kalniešos esošais nekustamais īpašums sastāv no 4,88 hektāru zemes gabala, 1047,8 kvadrātmetru neapdzīvojamas ēkas un trīs palīgēkām ar kopējo platību 243,1 kvadrātmetrs. Izsolāmās mantas nosacītā sākumcena ir 49 400 eiro, nodrošinājums - 4940 eiro.

Iepazīties ar izsoles noteikumiem var pašvaldības mājaslapā internetā vai personīgi darba laikā Krāslavas novada domē. Izsoles pretendentu reģistrācija izsolei notiks līdz 17.martam plkst.10, bet pati izsole notiks stundu vēlāk - plkst.11.

Samaksu par nosolīto nekustamo īpašumu, atrēķinot iemaksāto nodrošinājumu, izsoles uzvarētājam būs jāsamaksā divās nedēļās no izsoles dienas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)