Banner 980x90

Krāslavas novada Indrā durvis vēris "Laimes muzejs"

Daugavpils, 26.jūn., LETA. Krāslavas novadā, Indrā, Sporta ielā 2 durvis vēris pašizklaides centrs "Laimes muzejs", aģentūru LETA informēja Krāslavas novada tūrisma informācijas centra vadītāja Tatjana Kozačuka.

"Laimes muzejs" ir ierīkots Indras luterāņu baznīcas ēkā, kas baznīcas vajadzībām nekad nav tikusi izmantota. Ēka uzcelta 20.gadsimta 30.gadu beigās, jo pirmskara laikos Indrā bijis daudz luterāņu. Pēc kara baznīcas ēka tikusi izmantota kā sporta un izklaides pasākumu rīkošanas vieta. Tomēr, laikam ejot, ēka palikusi tukša un ilgāku laiku tajā nekas nav noticis. Pirms vairākiem gadiem, piesaistot projektu finansējumu, pagasta pārvalde sāka ēkas atjaunošanas darbus, kas vainagojušies tūrisma objekta – Latvijā vienīgā "Laimes muzeja" izveidē.

Muzejā var uzzināt, kā veicināt savā organismā Laimes hormonu veidošanos. Pateicoties "Laimes muzeja" interaktīvajai ekspozīcijai, izvēloties sev piemērotākos "Laimes ceļus", ikviens var saprast, kā var stimulēt laimes hormonu veidošanos un iemācīties būt laimīgiem.

"Laimes muzejā" ir pieejami šādi laimes ceļi: "Sporta un darba ceļš", "Vīriešu ceļš", "Gaišais ceļš", "Muzikālais ceļš", "Radošais ceļš", "Patriotiskais ceļš", "Augstais ceļš", "Garšīgais ceļš vai laime ēst!", "Māņticības ceļš" un "Jūsu laimīgais foto". "Laimes muzejs" gaida ciemos arī jaunlaulātos, kur viņi tiks sagaidīti ar īpašu izklaides programmu. Ieeja muzejā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)