Banner 980x90

Krāslavas Kultūras namā pavasari sagaida ar "Ģitārspēlei-20" koncertu

Piektdien, 15.martā, plkst.18.00 Krāslavas kultūras namā notiks Krāslavas mūzikas skolas atskaites koncerts, kas veltīts ģitārspēlei, pilsētas informācijas portālu Kraslava24.lv informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Krāslavas Mūzikas skola pavasari grib sagaidīt ar atskaites koncertu "Ģitārspēlei- 20" Kultūras namā, kas būtu gan atskats uz mācību gadā paveikto, gan arī ieskats skolas vēsturē.

Atskaites koncerti ir viena no Krāslavas mūzikas skolas tradīcijām, kas veltīta vecākiem, draugiem un visiem interesentiem. Tādi koncerti ir īpaši ar savu auru un mīļumu. Vecākiem ir saviļņojums, redzot mazo lolojumu spēlējam solo vai ansamblī kādu no mūzikas instrumentiem. Mūzika aizkustina katru no mums!

Aicināti un gaidīti skolas bijušie pedagogi un absolventi, tagadējie audzēkņi un viņu vecāki, draugi un labvēļi uz skolas audzēkņu atskaites koncertu "Ģitārspēlei - 20".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)