Banner 980x90

Krāslavas dome aicina pieteikties dalībai LC akcijā "Atvērtās dienas laukos 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv
Tūrisma pakalpojumu sniedzēji un saimnieki aicināti piedalīties akcijā "Atvērtās dienas laukos", ar mērķi kopīgi popularizēt Latvijas laukus un savus audzētos, ražotos produktus Latvijas iedzīvotājiem.

Kā pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā, "Lauku ceļotāja" organizētā akcija notiek jau trešo gadu un ir izveidojusi tradīciju - iesākt vasaras tūrisma un ražošanas sezonu ar plaši atvērtām durvīm, aicinot visus interesentus, klientus, kaimiņus un vienkārši zinātkāros uz saimniecībām, lai iepazīstinātu ar bagātīgo piedāvājumu, ko ikdienā tūrists var ieraudzīt, nogaršot, sadzirdēt un sajust mūsu Latvijas laukos.

2016.gada akcija - "Atvērtās dienas laukos" notiks sestdien, 14.maijā, bet akcijā iespējams piedalīties arī vairākas dienas. Cilvēki aicināti pieteikt savu dalību, aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama šeit un nosūtot to "Lauku ceļotājam" līdz šā gada 4.aprīlim.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)