Banner 980x90

Krāslavā projektu forumā pulcēsies Latgales mazpulcēni

Daugavpils, 7.okt., LETA. Šodien Krāslavā notiks Latgales mazpulcēnu rudens projektu forums, kurā mazpulcēni iepazīstinās ar savu veikumu šajā gadā, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Pasākuma gaitā notiks mazpulcēnu paveikto projektu prezentācijas. Dienas pirmajā pusē Krāslavas pils staļļos darbosies mazpulcēnu lauku labumu tirdziņš. Pasākuma oficiālā atklāšana paredzēta plkst.11 Krāslavas pamatskolas aktu zālē.

Forumā piedalīsies mazpulcēni, kuri veiksmīgi izstrādājuši un aizstāvējuši savus projektus vietējā mazpulka ražas skatē. Krāslavas pamatskolā kopumā 84 mazpulcēni no 15 mazpulkiem prezentēs savus projektus: "Kartupeļu pētījums", "Mans veselības dārzs", "Latviešu karavīrs laikmeta griežos", kā arī citus dārzkopības, rokdarbu, vides un novadpētniecības projektus.

Latgales mazpulcēnu rudens projektu forumu mērķis ir apzināt aktīvākos biedrības "Latvijas Mazpulki" biedrus, novērtēt un sniegt atzinību mazpulcēnu veiktajam darbam mazpulcēnu projektos.

Forumu rīko biedrība "Latvijas Mazpulki" sadarbībā ar Krāslavas novada pašvaldību un Krāslavas pamatskolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)