Banner 980x90

Krāslavā par teju 17 000 eiro modernizēs videonovērošanas sistēmu

Daugavpils, 7.jūn., LETA. Krāslavas novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA "IVIKS" par videonovērošanas sistēmas modernizāciju pilsētā, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Saskaņā ar līgumu SIA "IVIKS" pret labākās kvalitātes videonovērošanas kamerām nomainīs esošās kameras Augusta un Rīgas ielu pagriezienā, Krāslavas pils parka teritorijā, uz poliklīnikas ēkas jumta, kā arī Rīgas un Pārceltuves ielu krustojumā.

Papildus tam tiks iegādāts arī mobilais videonovērošanas kameru komplekts, serveris datu uzglabāšanai, kā arī sociālie stendi, kas tiks ierīkoti Krāslavas pamatskolas, Krāslavas Valsts ģimnāzijas un Krāslavas Varavīksnes vidusskolas telpās.

Kopējās iekārtu piegādes un uzstādīšanas izmaksas ir 16 882 eiro.

Videonovērošanas sistēmas modernizācija Krāslavā notiek Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektā "Sinerģiskas drošības platformas izveide Austrumlatvijas un Lietuvas pierobežā".

Projekta mērķis ir veicināt tiesisko un administratīvo sadarbību pārrobežu noziedzības un nelegālās migrācijas apkarošanai, sabiedriskās kārtības un satiksmes drošības uzlabošanai Latvijas un Lietuvas austrumu pierobežas teritorijās.

Projekta kopējās izmaksas ir 580 236 eiro, no kuriem 493 200 eiro - Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums. Projekts ilgs līdz 2019.gada 16.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)