Banner 980x90

Krāslavā norisināsies Futbola diena

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Futbola dienas pasākumu ietvaros, kas Krāslavā tiek organizētas jau otro gadu, noslēguma pasākuma laikā, svētdien, 18.septembrī, plkst.9.00, "Futbola klubs "Krāslava" plāno prezentēt savu jau daļēji īstenoto projektu "Mēs par pievilcīgu futbolu", pilsētas informācijas portālu Kraslava24.lv informēja pasākuma organizatori.

Atklāšanas pasākumā klātienē piedalīsies projekta iesniedzēji "Futbola klubs "Krāslava", LMT Klientu centra "Daugavpils" vadītāja Edīte Faibuševiča, Krāslavas novada domes pārstāvji.

Projekts ir viens no četriem "Latvijas Mobilā Telefona" (LMT) projektu konkursā "LMT Latvijai" atbalstītajiem projektiem Krāslavas novadā. Piešķirtais finansējums: 2 000 eiro. Balvu pasniegšanas brīdī projekta vadītāja Vija Sjadro teica: "Mēs visi – "FK Krāslava" un tā atbalstītāji – esam komanda! To pierāda tas, ka mūsu projekts ir atbalstīts".

Šobrīd projekta, par kuru balsoja visi Krāslavas iedzīvotāji, ietvaros jau ir uzstādīts aizsargtīkls aiz vārtiem Krāslavas Varavīksnes stadionā. Tīkla priekšrocības tika izmēģināta jau 2.līgas spēles laikā. Elektroniskais rezultātu tablo būs gatavs novembra beigās un to aktīvi sāks izmantot jau nākamajā sezonā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)