Banner 980x90

Krāslavā izsludina konkursu par tiesībām atvērt diennakts aptieku

Daugavpils, 15.nov., LETA. Krāslavas novada dome izsludinājusi konkursu par tiesībām izveidot un atvērt Krāslavā vispārēja tipa diennakts aptieku, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Konkursa pirmajā kārtā aicinātas piedalīties aptiekas, kurām Zāļu valsts aģentūra ir izsniegusi speciālo atļauju vispārēja tipa aptiekas atvēršanai Krāslavas pilsētas administratīvajā teritorijā un kuras ir gatavas pārreģistrēt licenci ar speciālās darbības nosacījumu - strādā visu diennakti.

Otrajā kārtā varēs piedalīties pretendenti - farmaceitu prakses, kopprakses vai kapitālsabiedrības -, kuri ir gatavi saņemt licenci vispārēja tipa diennakts aptiekas atvēršanai savās telpās.

Pieteikumi konkursa 1.kārtai, nosūtot pa pastu vai iesniedzot personīgi, iesniedzami Krāslavas novada pašvaldībā līdz 14.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)