Banner 980x90

Krāslavā atklās sajūtu telpu pirmsskolas vecuma bērniem

Valmiera, 19.dec., LETA. Šodien plkst.11 Krāslavas pirmsskolas izglītības iestādē "Pīlādzītis" notiks biedrības "Pīlādzītis klubs" jaunizveidotās sajūtu istabas atvēršanas pasākums, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada domes Attīstības daļas vadītāja Ināra Dzalbe.

Sajūtu telpas izveides iecere realizēta, pateicoties iegūtajam finansējumam "Latvijas Mobilā Telefona" (LMT) konkursā "LMT Latvijai".

Svinīgajā atklāšanas pasākumā klātienē piedalīsies īstenotā projekta "Sajūti, sadzirdi, saskati, satausti..." autore Jeļena Vorošilova, Krāslavas novada domes un PII "Pīlādzītis" pārstāvji, kā arī LMT Biznesa klientu centra "Daugavpils" vadītāja Edīte Faibuševiča.

Projekts "Sajūti, sadzirdi, saskati, satausti..." ir viens no četrām projektu konkursā "LMT Latvijai" atbalstītajām iecerēm Krāslavas novadā.

"LMT Latvijai" mērķis ir veicināt sabiedrisko dzīvi Latvijas novados, atbalstīt privātpersonu, juridisku personu un nevalstisko organizāciju iniciatīvas novadu sabiedriskās dzīves izaugsmei, īpaši atbalstot vides uzlabošanas projektus, projektus ar plašu sabiedrības iesaisti un aktīva dzīvesveida popularizēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)