Banner 980x90

Dienas horoskops 23.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien tu kļūsi mazliet bagātāks. Pastāv iespējamība laimēt loterijā, tādēļ varbūt ir vērts riskēt? Tomēr naudu gan nāksies sargāt.

Vērsis Uzzināsi ko tādu, kas tevi novedīs praktiski līdz asarām. Neizrādi citiem savas emocijas, jo vājās puses parādīšana padarīs tevi ievainojamu.

Dvīņi Šodien vari gaidīt lielus panākumus mīlas frontē. Vienīgā problēma var būt distance no mīļotajiem cilvēkiem, ko šoreiz diemžēl nevarēsi ietekmēt.

Vēzis Šodien vari iekārtot savu apkārtējo vidi daudz komfortablāku, jo tas tev ir ļoti vajadzīgs. Būs cilvēki, kuri nevēlēs labu, no tiem jācenšas izvairīties.

Lauva  Pārāk daudz plātīties ar panākumiem nevajadzētu, jo kāds var noskausts. Diena spontāniem lēmumiem, kuriem līdzi paraut citus.

Jaunava Šodien tev būs ļoti patīkams prāta stāvoklis. Kāds no tevis gribēs gūt labumu, bet dažkārt jau kaut kas tāds ir jāatļauj, ne? Neatsaki, ja tev lūdz palīdzību.

Svari Nedomā par beigām, pirms vēl vispār viss ir tā kārtīgi sācies. Uzzināsi šodien kādu nepārprotamu, šokējošu informāciju.

Skorpions Interesanti eksperimenti romantiskajā sfērā – tas tev jau sen bija vajadzīgs. Gribēsies skatīties pagātnē, bet pārāk gan neiedziļinies.

Strēlnieks Kāds tuvs cilvēks pieļaus kļūdu, kas tevi ļoti ietekmēs. Tikai padomā, pirms sāc par to dusmoties – ir jāizvērtē visi lietas apstākļi.

Mežāzis Varēsi labi atpūsties, neviens tevi netraucēs, bet ko nu kurš uzskata par atpūtu. Cilvēki būs pret tevi laipni, tādēļ nedari neko, lai to sabojātu.

Ūdensvīrs Šodiena būs diezgan stresaina, tādēļ vakarā ir jādomā par kārtīgu atslābināšanos. Nedomā par aizgājušajām lietām.

Zivis Nedomā par to, kas ir bijis – jāskatās ir tālākā nākotnē. Pārdomā 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)