Banner 980x90

Dagdas novada pašvaldības iestādei jauns transporta līdzeklis

Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv
Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv
 Trešdien, 23.martā Dagdas novada pašvaldības iestādei "Pilsētsaimniecība" piegādāta mazlietota automašīna Volkswagen Transporter, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Dagdas novada pašvaldībā. 

Iegādātais transporta līdzeklis ir ar dubultkabīni, kurā ir sešas sēdvietas, un kravas kasti. PI "Pilsētsaimniecība" vadītājs Kaspars Babris stāsta: "Tagad vienlaicīgi varēsim pārvadāt gan strādniekus, gan darbam nepieciešamo aprīkojumu – darba rīkus, celtniecības materiālus, kā arī izvest atkritumus. Iepriekš vajadzēja veikt divus reisus, lai visu aizvestu uz vajadzīgo vietu".

Nepieciešamība pēc jauna transporta līdzekļa radās, jo, pašlaik PI "Pilsētsaimniecība"  rīcībā esošais 1996.gada izlaiduma Volkswagen Transporter, bieži lūza, tāpēc kavēta nepieciešamo darbu veikšana. Tā nobraukums pārsniedz 500 000 km un tas ir tehniski nolietots.

Transporta līdzeklis iegādāts iepirkumu procedūras rezultātā. Tas izmaksāja 14 628,90 eiro (ar PVN), un šim mērķim ņemts aizņēmums Valsts kasē uz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)