Banner 980x90

Dagdas novadā par 860 844 eiro pārbūvēs lauku ceļus

Daugavpils, 15.maijs, LETA. Dagdas novadā ir sākti autoceļu pārbūves darbi Konstantinovas, Šķaunes un Bērziņu pagastos, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldībā.

Pašvaldībā paredzēts pārbūvēt ceļu posmus Aleksandrova - Skudriķi 4,6 kilometru garumā, Porečje - Malcāni 2,46 kilometru garumā un Krasnopole - Malcāni 4,95 kilometru garumā.

Līgums par ceļa posma Aleksandrova - Skudriķi pārbūvi noslēgts ar komandītsabiedrību "V.N.A. būvnieks", savukārt ceļu posmus Porečje - Malcāni - Krasnopole pārbūvēs SIA "Riviera L".

Projekta kopējās izmaksas ir 860 844 eiro, no kuriem publiskais finansējums ir 774 760 eiro (90%) un Dagdas novada pašvaldības līdzfinansējums - 86 084 eiro (10%).

Atbilstoši pasākuma nosacījumiem tiek veikta to pašvaldības grants ceļu pārbūve, kas apstiprināti Dagdas novada attīstības programmā 2013. - 2019.gadam un noteikti kā prioritārie ceļi pagastos, lai veicinātu uzņēmējdarbības attīstību, tādējādi uzlabojot arī iedzīvotāju dzīves vidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)