Banner 980x90

Dagdas novadā notikusi divu mopēdu sadursme

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 2.augustā, Dagdas novada Svariņu pagastā notikusi divu mopēdu sadursme, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

1999.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu "Jiajue", izraisījis sadursmi ar priekšā braucošo mopēdu "Wonjan", kuru vadījusi 2000.gadā dzimusi sieviete. Pēc sadursmes slimnīcā nogādāts 2001.gadā dzimušais mopēda "Jiajue " pasažieris.

Aknīstes novadā ceļu satiksmes negadījumā traumas guvis paštaisīta mopēda vadītājs. Negadījums noticis ceļa Siliņi-Aknīste 20.kilometrā, pie pievadceļa uz kūdras purvu, kur 1999.gadā dzimis jaunietis, vadot paštaisītu mopēdu, zaudēja kontroli, nokrita uz ceļa braucamās daļas. Jaunietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Bauskas novada Neretas pagastā 1960.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru "New Holland" ar piekabi, nav ticis galā ar tā vadīšanu, kā rezultātā transportlīdzeklis apgāzies. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā otrdien, 2.augustā, valstī reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)