Banner 980x90

Dagdas novada ceļu un tiltu būves SIA "Valmeks" pērn sarucis apgrozījums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Saistībā ar nespēju piedalīties konkursos Dagdas novadā reģistrētā ceļu un tiltu būves SIA "Valmeks" pērn būtiski samazinājusi apgrozījumu un gadu noslēgusi ar iespaidīgiem zaudējumiem, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, 2015.gadā SIA "Valmeks" apgrozījums bija vien 28 859 eiro, kas ir par 156 285 eiro jeb 84% mazāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmuma apgrozījums bija 185 144 eiro.

Līdzīgi kā 2014.gadu, kad SIA "Valmeks" zaudējumi bija 147 225 eiro, arī pagājušo gadu uzņēmums noslēdza ar zaudējumiem - 88 181 eiro. 2015.gada zaudējumus uzņēmuma vadība plāno segt no nākamo gadu peļņas.

No 23 līdz 17 strādājošajiem pērn SIA "Valmeks" samazinājies arī nodarbināto skaits.

2015.gadā SIA "Valmeks" galveno uzmanību veltīja tirgus izpētei, jaunu pasūtījumu piesaistīšanai un izmaksu samazināšanai. 2016.gadā uzņēmums plāno iegādāties jaunu tehniku un iekārtas, paaugstināt strādājošā personāla profesionālās iemaņas, palielināt pasūtījumu apjomu, turpināt sadarbību ar pašvaldībām un piedalīties iepirkumos.

SIA "Valmeks" galvenais darbības veids ir ceļu būve, remonts, uzturēšana, karjeru izstrāde, materiālu ražošana un tūrisma darbība. Firmas galvenie pasūtītāji ir: SIA "19+93", ZS "Jaunkalni", biedrība "Ašo kompānija" un SIA "VTV14".

SIA "Valmeks" 100% kapitāldaļu turētājs ir Valērijs Bluss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)