Banner 980x90

Dagdas novadā 7.-9.klašu skolēnu erudīcijas konkurss "Viszinis 2016"

Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv
Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv

Par konkursa titula iegūšanu erudīcijas konkursā cīnījās 24 skolēni. Dagdas vidusskolu pārstāvēja 8 skolēni, Ezernieku vidusskolu 2 skolnieces, Andzeļu pamatskolu 10 skolēni un Andrupenes pamatskolu 4 skolēni, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Dagdas novada pašvaldībā. 

Skolēniem līdzi just bija ieradušies viņu skolotāji: Veneranda Lutinska, Otīlija Loginova un Diāna Krilova. Kopīgs foto pirms konkursa, tiek izskaidroti konkursa uzdevumi, ieņemtas labākās vietas zālē.

Ar interesi skolēnu prezentēšanas mākslā ieklausījās Dagdas novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Evita Krūmiņa un Dagdas JIC darbam ar jauniešiem koordinatore Svetlana Ilatovska.

Katrs skolēns ar aizrautību stāstīja par sevi, savām prasmēm, dalījās noslēpumos par nākotnes sapņiem, saviem darba tikumiem, savām zināšanām. Katrs skolēns bija izvēlējies sev visatbilstošāko dzīves moto.

Erudīcijas konkursā uzdoti 98 jautājumi par visdažādākajām tēmām: matemātika, latviešu valoda, angļu valoda, bioloģija, novadu mācība un protams daudz dažādu āķīgu jautājumu.

Nomināciju Dagdas novada "Viszinis 2016" ieguva Andzeļu pamatskolas 9.klases skolniece Jana Krauliša. Pārējie skolēni saņēma pateicības diplomus un dāvaniņas.

Konkursa dalībniekus priecēja Andzeļu pamatskolas meiteņu ģitāristu ansamblis (vad. O.Šalajeva) un Dagdas vidusskolas vokāli instrumentālais ansamblis "Lēciens" (vad. O.Boboviča).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)