Banner 980x90

Dagdā notiks bērnu un jauniešu mūzikas, deju un modes festivāls "Apskauj mani, māmuliņa!"

Daugavpils, 10.maijs, LETA. Nākamnedēļ, 19.maijā, Dagdā, pilsētas parkā norisināsies 5.Starptautiskais bērnu un jauniešu mūzikas, deju un modes festivāls "Apskauj mani, māmuliņa!", aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldībā.

Festivālā uzstāsies Dagdas novada bērnu un jauniešu kolektīvi, dziedātāji un dejotāji no Krāslavas un Riebiņu novada, kā arī viesi no Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Polijas, kopīgi tiks veidots vērtību koks un sveiktas Dagdas novada stiprās ģimenes. Pasākuma gaitā paredzēta arī starpnovadu radošā konkursa "Mana ģimene" uzvarētāju apbalvošana.

Pasākuma gaitā darbosies arī amatnieku darbu izstāde-pārdošana, bet bērniem būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un apmeklēt piepūšanās atrakcijas.

Festivāla viesi sniegs vairākus koncertus - 18.maijā Asūnes tautas namā, 19.maijā - pie Veselības un sociālo pakalpojumu centra "Dagda" un 20.maijā - Konstantinovas tautas namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)